3B at your service
Going the extra mile

Als autoliefhebbers onder elkaar helpen we je graag om jouw autodroom te verwezenlijken. Alles voor een perfecte match. Daar hebben we een aantal slimme services voor.

hakon-sataoen-yQ9mZzBdDAM-unsplash

Banden & Velgen

Banden en velgen zijn bij een auto net als schoenen bij mensen. In de zomer dragen wij andere schoenen dan in de winter. Bij auto’s is dat niet anders. Winter- en zomerbanden zijn al jaren de standaard. Maar om voor de banden een opslagplaats te hebben,  is niet zo standaard. Daarom hebben wij bij 3B de bandenservice. Bij ons sla je de banden op, maar we gaan verder dan dat. Naast de opslag, monteren wij ze ook. Zo bent u elk seizoen klaar om op pad te gaan.

Poets Service

Op de lak van uw auto wilt u uw weerspiegeling kunnen zien. Elk krasje en elke oneffenheid verstoort dit. Wanneer u uw auto professioneel laat poetsen bij ons, ziet u niet alleen uw weerspiegeling, maar lijkt het net of u erin kunt duiken. 

Car Wrapping

wanneer u nog helemaal tevreden bent met de performance van uw bolide, maar toch iets anders wilt. Door middel van een grote sticker wordt uw auto in korte tijd, in de door u gewenste kleur geplakt. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wanneer u weer toe bent aan iets anders of de originele kleur weer terug wilt. Geen probleem, de wrap is gemakkelijk weer te verwijderen zonder dat deze de lak van uw auto beschadigt. Sterker nog, als de wrap op de auto zit, wordt ook de lak beschermd tegen steenslag en andere krassen. 

En meer

3B exclusief, uw adres voor een auto uit een van de Italiaanse racestallen, de Britse luxe merken, Duitse degelijkheid en alles dat net dat stukje meer is dan de doorsnee bolide. Alleen gaan wij verder. Wij slaan uw banden op, poetsen uw auto, beveiligen tegen diefstal of maken dat uw auto er compleet anders uitziet door middel van wrapping. 3B staat voor klasse, zorgen uit handen nemen en beleving. Tot snel! 

“Uw dierbare bezit is onze grootste zorg ~ Eric Bakker”

instadp_3bexclusief_full_size

U bent van harte welkom in onze showroom te Rotterdam, waar wij onze auto’s presenteren. Heeft u interesse in een specifiek model? Belt u even voordat u komt?

3B Exclusief